tisdag 4 juni 2013

Den röda blixten.

Prinsen har ätit lite dåligt de senaste dagarna så han har fått vila. Kommer ihåg att han gjorde det denna tiden förra året också, funderar på om det kan vara någon pollenallergi eller liknande. Han har även fått ganska mycket bett, så jag undrar om han inte är överkänslig mot myggen. Ska ju ändå till veterinären snart och fixa hans tänder igen så då får de väl ta lite prover och se om de kan hitta något han inte tål.
Igår red jag ner med Glenn till vattnet och försökte få honom att vilja gå i, men han var inte speciellt sugen. Tyckte mest att sandlopporna som var vid strandkanten var läskiga. Han hade hovarna halvt i vattnet några gånger och en hov i vattnet var mitt mål så detta tyckte jag var godkänt.
Idag körde jag intervaller med Glenn, först två varv jogg sedan en intervall ganska sakta. När vi körde intervallen efter började jag leka upploppsreferator och det tyckte Glenn, den röda blixten, den brinnande fuxen från Öland var roligt och tog i som han gör när han har Prinsen framför. Tills nästa gång jag kör honom tänkte jag ändra balans. Tror jag ska prova halvrunda aluminium. Flappskorna han har nu funkar inte så bra när han springer riktigt fort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar